اطلاعیه
همه را پاک کن

تجربه کسی با هویه دیجیتال Quick 936A؟ ارزش خرید داره؟

شروع کننده موضوع
(@shaianmvsvi)
عضو فعال
ملحق شد: 1 سال پیش

قصد دارم از هویه معمولی بیام سمت هویه دیجیتال. مدل Quick 936A خیلی پیشنهاد شده تو چند تا کانال، ولی نمی‌دونم واقعاً تفاوت محسوسی داره یا نه. کسی این مدل رو استفاده کرده؟ ارزش هزینه‌کرد داره یا همون هویه‌های دسته آبی قدیمی کافیه؟

پاسخ
5 پاسخ ها
(@farshid_techie)
عضو فعال

من خودم یه Quick 936A دارم حدود دو ساله. توی پروژه‌های SMD واقعاً بهتر عمل می‌کنه. کنترل دماش ثابته، نوک نمی‌سوزه، و کار طولانی‌مدت اذیت نمی‌کنه. ولی حواست باشه تقلبی زیاد داره تو بازار.

پاسخ
 Babk
(@babkslimani)
عضو جدید

اگه کار روزمره و زیاد انجام می‌دی، بله ارزش داره. ولی اگه فقط ماهی یه بار هویه دستت می‌گیری، همون مدل‌های دسته‌آبی کفایت می‌کنه. چون هزینه‌اش نسبتاً بالاست.

پاسخ
(@armanizdi)
عضو فعال

فرق اصلی تو پایداری حرارتشه. هویه‌های معمولی با کمی فشار یا تماس با قطعه حرارت می‌ریزن، ولی این ثابت نگه می‌داره. من قبلاً کلی قلع سرد داشتم با هویه معمولی، با این مدل خیلی کمتر شده.

پاسخ
(@hsinamini)
عضو فعال

من از 936A استفاده نکردم ولی یه مدل مشابه Yihua دارم، کارم رو راه انداخته. تجربه Quick نداشتم، ولی شنیدم خدمات پس از فروشش خوب نیست.

پاسخ
(@alisadghi)
عضو فعال

نکته‌ای که همه جا نمی‌گن اینه که نوک Quick 936 به راحتی پیدا نمی‌شه بعضی وقتا. حتماً قبل خرید بررسی کن که نوک یدکیش توی شهرت پیدا می‌شه یا نه.

پاسخ