قصد دارم از هویه معمولی بیام سمت هویه دیجیتال. مدل Quick 936A خیلی پیشنهاد شده تو چند تا کانال، ولی نمیدونم واقعاً تفاوت محسوسی داره یا نه. کسی این مدل رو استفاده کرده؟ ارزش هزینهکرد داره یا همون هویههای دسته آبی قدیمی کافیه؟
من خودم یه Quick 936A دارم حدود دو ساله. توی پروژههای SMD واقعاً بهتر عمل میکنه. کنترل دماش ثابته، نوک نمیسوزه، و کار طولانیمدت اذیت نمیکنه. ولی حواست باشه تقلبی زیاد داره تو بازار.
اگه کار روزمره و زیاد انجام میدی، بله ارزش داره. ولی اگه فقط ماهی یه بار هویه دستت میگیری، همون مدلهای دستهآبی کفایت میکنه. چون هزینهاش نسبتاً بالاست.
فرق اصلی تو پایداری حرارتشه. هویههای معمولی با کمی فشار یا تماس با قطعه حرارت میریزن، ولی این ثابت نگه میداره. من قبلاً کلی قلع سرد داشتم با هویه معمولی، با این مدل خیلی کمتر شده.
من از 936A استفاده نکردم ولی یه مدل مشابه Yihua دارم، کارم رو راه انداخته. تجربه Quick نداشتم، ولی شنیدم خدمات پس از فروشش خوب نیست.
نکتهای که همه جا نمیگن اینه که نوک Quick 936 به راحتی پیدا نمیشه بعضی وقتا. حتماً قبل خرید بررسی کن که نوک یدکیش توی شهرت پیدا میشه یا نه.